dilluns, 23 de novembre del 2015

Moltes gràcies famílies

El passat dissabte 21 de novembre algunes de les famílies de l'escola van participar en la jornada de feina per organitzada per l'AMPA per tal de millorar algunes de les zones de l'escola. Tot i que el temps no va acompanyar gaire vam poder pintar, podar i aclarir la zona de l'hortet entre d'altres feines.

A continuació us adjuntam algunes de les fotos que vam fer.









Una vegada més, donar-vos les gràcies!

dijous, 19 de novembre del 2015

Assemblea general 2015

Benvolgudes famílies,

Us convidam a assistir el proper dia 2 desembre a l'assemblea general de l'AMPA. En aquesta assemblea explicarem les coses fetes durant el curs 2014-2015, explicarem quins són els nous projectes i pressuposts per al curs 2015-2016 i presentarem als nous membres de la Junta.

Us invitam a que tots hi participeu i que us animeu a formar part de l'AMPA per tal de millorar l'educació i el centre on els nostres fills i filles aprenen i s'eduquen.

Us hi esperam!


dilluns, 16 de novembre del 2015

L'homeopatia unicista

Benvolgudes famílies.

El proper dijous 26 de novembre, a les 20h, la homeòpata unicista Joana M. Mercadal farà una xerrada al nostre centre sobre els coneixements fonamentals de l'omepatia unicista, per tal de poder entendre com actua i saber que estam prenent quan prenem un medicament homeopàtic. També xerrarem d'exemples que es poden utilitzar en les edats dels nostres fills i filles.

Us hi esperam!


Jornada de feina a l'escola

Benvolgudes famílies,

Com cada any, aquest dissabre 21, de 9.30h a 13h realitzarem una jornada de feina a l'escola per tal d'aclarir i millorar algunes zones i espais del centre.

Us hi esperam!